teenangelsca

Menü

Menü
Casi Angeles
Színészek
Képek
      
Gran rex
Érdekességek
Média

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Site info

Nyitás:08.06.17
Szerki:Laly-Lala
Téma:Casi angeles

Link me:
View Full Size Image

Elite csere:
View Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size Image
View Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size Image
View Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size Image
View Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size Image
View Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size Image
View Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size Image
View Full Size Image

Top affi csere:
Alkonyat Emilifanatic
Alkonyat-love Emiliyosament
Casi angeles H2O
Maru-espo Lüszike
Charmed Coolmaru
Szappanopera Blake-hq
Avril
HannahMiley
Charlotte CsacskA.
Harrypotter Születettf.
HarryPotter Efronsite
Wowp Alkonyat Alkonyat
TwilightZone
Candy Sorozataink

 

 
Számláló
Indulás: 2008-06-17
 
Chat

 
Hírek1

2009.04.22

Sziasztok! Ma a második rész képeit hoztam (casi angeles-->képek--> részek 2009--> cap2) Plusz még hoztam arról a képeket, amikor a Casi szereplők együtt nézték az első részt. Aranyos képek nagyon:) Azt is a képeknél találjátok meg:) Hoztam a tegnapi rész linkjeit: Link 1 Link2. Mára ennyi, sziaztok jóéjt:)

 

2009.04.21

Sziasztok! Tegnap este néztem a casit, és volt vagy 20 perc késés, de megérte várni:) Nagyon jó volt:) Part 1, Part 2. Hoztam a tegnapi résznek az epizód képeit (még nincs mind feltőltve, az utolsó 22t majd holna) Casi Angels-->Képek--> részek 2009 Aztán hoztam a fellépésük képeit. Turin... (nem tudom leírni:D) Plusz még pár promóképet. Egyébbként az új hivatalos oldal, nem lett valami nagyon jó...:S Amugy a C.A szereplői tengpa együtt nézték az első részt:) Biztos őkis jól szórakoztak:)Na mára ennyi, sziasztok jóéjt:)

 

2009.04.20

Sziasztok! Végre eljött a nagy nap:) Már csak pár óra és elkezdődik vagyis inkább folytatódik a Casi Angeles láz. gondolom rengetegen ülnek majd Argenbe a tvk előtt és várják hogy hogy alakul a tinik sorsa. Én is nézni fogom, hisz ha minden igaz a www.erreway2008.blogspot.com on lehet nézni. Figyelem! Még Argentínába 19kor, nálunk 24 kor kezdődik:)! Na de most a friss: Sajnos a hivatalos oldalon még nincsenek fent a promoképek, viszont pár még is van. Most hoztam az összeset ami nekem meg van. A Casi angeles-->Képek--> Promo képek 2009. És! Egy igen extra dolog! Hoztam egy Sonny Ericcson témát! Én csináltam szóval TILOS ELLOPNI! A téma egyébként Eugés, és mivel ez az első témám, szóval elnézést kérek ha nem olyan tökéletes! Egyébbként szerintem megéri letőlteni. Hozok majd többet is egy kész van mrá az casis promo képekből(2008)ból van. Casi Angeles--> Extrák--> Sonny Ericsson témák. Hát, mára ennyi, majd a Casi szünetébe jövök és beszámolok, addig is megyk olvasgatni, sziasztok, jóéjt:)

 

2009.04.18

Sziasztok! Ma csak képfrissekkel jöttem. Hoztam A Casi angeles--> Újságcikkek--> TU hoz Euge cikkjeit. Aztán hoztam a többi epizód képet a 2007 hez. (60 db) Már csak 2 nap:) Mára ennyi, sziasztok jóéjt:)

 

2009.04.17

Sziasztok! Már csak 3 nap:) A Teen angels vasárnap fellép egy tehetségkutató féle műsorban, reméljük lesz róla videó:)  A Dizit most én csináltam, ha valakinek nem tetszik sajnálom én ilyet tudok... Amugy szerintem ez annyira nem lett olyan rettenetes:) Hoztam ma 2007 (elsőszériai) epizód képeket. Az 1-7 ig már felvannak tőltve, de tőltöm a többit is.:) Casi angeles--> Képek--> Részek 2007 Hát mára ennyi, majd holnap estefelé jövök, jóéjt sziasztok:) 

 

 

2009.04.15

Hola! Már csak 5 nap:) Ma Lali közölte ezt velünk:) Ma hoztam pár ikont, ezeket a Casi angeles--> Nektek c. modulba találjátok. Aztán, mivel ugye már rég de a Promesse oldala megujjult, ezért frissítettem az Oldalakról c. menüt azon belűl is ugye a Promessét. Hát mára ennyi, sziasztok jóéjt szép álmokat:)

 

2009.04.14

Hát vége a szünetnek:( De sebaj, már csak 2 hónap és végeee:) Ma az oldi lett egy kicsit alagítgatva, ezt Lalitának köszönöm szépen:) Ma hoztam pár frisset is:) A forgatási képeket frissítettem, hoztam további 40 képet, majd hozom a többit is:) ITT nézhetitek meg. Hoztam még pár új képet a Gran rex előtti fotozkodás c. modulhoz, és hoztam Euge képeit ugyan is a Revista Tu ban szerepelt. Új modul: Hasonló Ruha Itt van előszőr, szal lécci ne!  Mára ennyi, sziasztok puszi jóéjt:) Már csak 6 nap!!:)

 

2009.04.13

Sziasztok! boldog nyuszit:) Ma csak a dizit cseréltem le azt se teljesen, de most nincs erőm hozzá izgulok nagyon a holnap miatt. igérem kijavítom amint tudom... Mára ennyi, sziasztok jóéjt. Már csak 7 nap:)

2009.04.11

Sziasztok! Tudom hogy már rég nem voltam bocs. A héten vidéken voltam és még mielőtt elmentem feltettem pár dolgot, de aztán nem írtam ki. Hát most beptótolom, igaz kicsit már késő:D Még akkor feltettem a CD képeit amikor megjelentek, plusz a média>>letőlthető videók>>és ott van a 2009 alatt két videó. Ezeket még a cd megjelenése előtt hoztam, szal már nem nagy dolog:):D Deeee! Hoztam a CDt is:):) Ezt a letőlthető CD.re kattintva azon belűl pedig a Teen Angels 2009CD re katt és már tőlthetitek is:)  Hát mára ennyi:) Hoilnap nem tudom hogy jövök.-e mert kórházba visznek és nem tom mi lesz:S Szurkoljatok kérlek! Na szijasztok puszi jóéjt 

 

 2009.03.31

Sziasztok:) Bocs hogy tegnap már nem jöttem, de már nem volt hangulatom meg erőm hozzá... A lényeg, hogy napvilágot látott egy új Casi zene. Én hoztam letőlthetőbe, média-->zenék--> egyébb zenék... Szerintem egész jó szám, de véleményeket kérek a Chatba, mert egy kedves látogatüm szolt hogy nem jó (ezért bocs is, de már jó) És hoztam a másik zenét, ami viszont annyira nem jó minőségű, mert vidiből lett kivágva és az eleje a bevezető is benne van. De végülis szerintem jó, ha van időtök tőltsétek le:) Hát mára ennyi, nem igérek semmit, de talán lehet hogy még jövök. Ha nem akkor bocs és sziasztok, jóéjt KÉSŐBB: Sziasztok még vissza jöttem:) Média--> CD-k--> Különleges CD-k nincs különösebb hozzá fűzni valóm:D Mára ennyi, sziasztok, jóéjt:)

**************

2009.03.30

Sziasztok! Hát ma nagyon rossz napom volt...jó, volt jó része is de egy bejelensté nagyon elrontotta a napomat...:S:( Na de nem ez a lényeg, hanem hogy még Szombaton befejeztem a Fans Storés képek feltőltését, de nem írtam ki. Aztán tegnap ki akartam, de akk meg lassú volt a gépem és nem akartam várni. Továbbá még szombaton hoztam a 2008 promó képeket (mert rájöttem hogy azok nincsenek fent). Ma meg hoztam 2 új modult!!:) Egyiket Pitt menüjébe találjátok, méghozzá a "Ugyan az a póló" c. modult. + hoztam az érdekességek menübe az "ablakban" c. modult. Aztán egy jó hííír!:) Április 7.én megjelenik a Teen angels 3. albuma, vagyis a 3. széria CD-je:) Máár nagyoon várom:) Biztos jó lesz:) Hát, szerintem még hozok frisseket de max képeket. Majd kiírom. Addig is sziasztok!:)

****************

2009.03.27

Sziasztok! Ma egy kicsit formáltam még az oldalt, jobb oldalt a kedvenc oldalaimnat láthatjátok. Eddig feltőltöttem a mexicoi képeket, 72db-t, ezek nem rajongók által készültek. Még szerintem jövök mással is:) KÉSÖBB: Megint képeket hoztam, méghozzá, a Fans Storés dedikálások képeit. Egyenlőre még csak a Teen angels, A Nacho y Simon és a Stefi y Luca látogatását tőltöttem fel. Holnap hozom a többit:) Na mára ennyi, sziasztok, jóéjt:)

 **********

2009.03.26

Sziasztok! Mint láthatjátok, megujult egy kicsit a főoldal. Jó nem a legjobb a dizi, de én csináltam és mint tudjuk én béna vagyok az ilyenekhez:) Kérlek kommenteljetek a Chat-be:) Ma hoztam nektek egy promó képet, a Casi 3. évadjából. Nem valami jó minőségű, mert egy rajongó készítette, de szerintem megnézhető:) Itt már Emi is rajta van. Nem igzán tudom mikor kezdik el adni a 3. szériát, én április 6.át tudom, de olvastam 13.át is, szóval sajnos nem tudok biztosat mondani, majd ha kiderül szólok:) Holnap hozok még több Mexico képet, azok hivaalosak és nincsenek felíratozva, csak én írtam rá az oldalam címét. Ezt, hogy ezt megtaláltam egy nagyon kedves lánynak köszönhetem, majd holnap kiírom a web lapcímét, mindenképp nézzétek meg:) Hát, mára ennyi, remélem tetszik... Sziasztok, jóéjt!:)

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

 

Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~