teenangelsca

Menü

Menü
Casi Angeles
Színészek
Képek
      
Gran rex
Érdekességek
Média

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Site info

Nyitás:08.06.17
Szerki:Laly-Lala
Téma:Casi angeles

Link me:
View Full Size Image

Elite csere:
View Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size Image
View Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size Image
View Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size Image
View Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size Image
View Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size Image
View Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size Image
View Full Size Image

Top affi csere:
Alkonyat Emilifanatic
Alkonyat-love Emiliyosament
Casi angeles H2O
Maru-espo Lüszike
Charmed Coolmaru
Szappanopera Blake-hq
Avril
HannahMiley
Charlotte CsacskA.
Harrypotter Születettf.
HarryPotter Efronsite
Wowp Alkonyat Alkonyat
TwilightZone
Candy Sorozataink

 

 
Számláló
Indulás: 2008-06-17
 
Chat

 
Hírek 2

Üdvözöllek titeket a teenangelsca.gp-n! Az oldal a casi angeles és annak szereplőivel foglalkozik, remélem, tetszik az oldi, és visszajöttök mihamarabb:) Puszi:Laly-Lala /szerk./
******************************

 

2009.05.26

Sziasztok! Köszönöm szépen a jó kívánságokat, nagyon jól esnek:) És köszönöm hogy annak ellenére hogy elvileg msot kevés lesz a friss mégis jöttök, tényleg köszönöm:) Ma még több izraeli képet hoztam. Mivel csütörtökön megyek be a kórházba, ezért holnap hozok egy nagyobb frisset. Ha minden jól megy. Ma még lehet hogy hozok rész képeket, de csak lehet. Hát mostanra ennyi, szaisztok puszi.

2009.05.24

Sziasztok! Tudom hogy már rég nem voltam, és nagyon bocsánat, de mint mondtam betegvagyok és idáig kórházról kórházra jártunk. Végre kiderült hogy mi van és nem egésszen jó dolog. Műteni fognak..:( És elvileg folyamatosan feküdnöm kellene de mivel én nem tudok egyhelyben feküdni ...:D Hát mindenesetre ma hoztam frisset, bár nem sokat. A rész képeket holnap hozom. Ma hoztam az izraeli képeke, ugyan is Lali és Pitt izraelben voltak hogy reklámozzák az őszi girát. Aztán hoztam még a que nos volvamos a ver klipp képeit. Mára ennyi, próbálok többet frissíteni. És még egy kis hír. A GR első előadása ugye junis 13. án lesz. Na a lényeg, hogy már az ottani utcákon hirdetik, hoztam egy képet róla. Meg még ehez fűződik, hogy ma 10-22 ig a hivatalos oldalon meglehetett rendelni a 21.-ei és a 22.-ei előadásra a jegyeket. Biztos sokan voltak: akik megtették:)Na sziasztok jóéjt:)

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

 

 

 

2009.05.20

Sziasztok. Ma hoztam a tegnapi rész képeit meg a tegnap előttit. És egy új modult, Miért Lali? KaaTT!  Hát mára ennyi, sziasztok, jóéjt:)

 

2009.05.18

Sziasztok! Bocs hogy már rég nem volta, de 15.én osztálykirándulásra mentem, nagyon jó volt, csak épp fájt az oldalam...:( De megérte elmenni. Mivel nem tudtam hozni akkor 3 rész képt, most hoztam. Hírem új nincs. A dizit tegnap feltettem, és ÉN csináltam és ha valakinek nem tetszi, sajnálom, nem én tehetek róla, ilyet tudok! Ha valakinek nem tetszik, jobb oldalt  fent piros X. Megszeretnélek kérni titeket, hogy mivel elkezdőttek a vizsga időszakok, több embernek most vizsgái vannak. Szurkoljunk együtt:) pl.: Lalita(marufan szerk.) Heni =coolmaru szer.)  és Adél♥Sok szerencsét. Nekem jövőhéten lesz írásbeli és kéthétmúlva 2.án meg szóbeli, majd légyszi nekem is szorítsatok. Hát, mára ennyi, holnap ha minden igaz jövök modul frissel. Sziasztok, jóéjt:)

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

MÉg jó hogy nem felejtettem el:) Én voltam a 7000. látogató:D Köszönöm szépen hogy ennyien jöttetek, remélem jöttök még:)

 

 

 

 

 

2009.05.13

Sziasztok, ma hoztam a 16 és a 17 rész képeit, meg az új Sweet Victorianos képeket, Euge nagyon szép rajtuk. Mára ennyi, sziasztok, jóéjt

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.  A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

 

2009.05.12

Sziasztok! Bocs hogy mostanába nm jöttem, de mint megírtam beteg vagyok és kórháról-kórházra járok. Még ha hamar is érek haza kimerült vagyok... Viszont bepótoltam a rész képeket. A 16. at majd holnap teszem fel. A T.A-t meghívták az egyik műsorb. Itt a Link Megjelent a karaoke CD. 

    LETŐLTÖM

A mai napokban várhatólesz egy újabb klipp, Simoné. Elég izgalmas részek elé nézünk ezen a héten is. Mar kap egy levelet... Jaz és Tacho szakítanak... és még sok más. Már szerintem ennyi, de még lehet hogy feltőltök pár képet. Majd kiírom.:) Addig is sziasztok! Később: Feltettem az új dizit, amit a marufan szerkijének Lalitának kösznök, nagyon szép lett. Nézzetek be hozzá: www.marufan.gportal.hu Továbbá a Candellavetrano.gp-n lepontozhatjátok a fiúkat hátulról, szerintem aranyo, nézzetek be oda is:) www.candelavetrano.gportal.hu   Hát, mára ennyi, sziasztok jóéjt:) puszi 

 

 2009.05.07

Sziasztok! A rész képeket nem tudtam hozni, viszont hoztam a Klipp képeket és a 2009.es hivatalos oldi képeit. A képekre kattintva megnézhetitek őket. Mára ennyi, hírem sajnos nincs. Sziasztok, jóéjt.

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

 

 2009.05.06

Sziasztok! Hát mint a Chatbe írtam, sajnos mostanába kicsit kevesebbet fogk jelentkezni, mert beteg vagyok (elég durván) 6 orvosnál voltunk és senki se tudja hogy mi  baj... már voltunk biopszián, most megyekMR-re szóval tényleg sok időt kell rá szánni:S A részképeket megpróbálom mindennap hozni, sőt valószínű hogy holnap felteszem a modulokat. Már ma feltettem volna a klipp képeit, de most elromlott a képfeltoltő és így sajnos ki xli. A részképek már fent vannak, mert azt még előbb feltettem. A tegnapi részben bemutatták a 2. videoklippet. Most a volve casa hoz készült egy klipp, ami szerintem nagyon nagyon jó lett:) Sok benne a Tachmin...  Továbbá a frokon megjelent sok kép és szöveg, miszerint Ramának balesete lesz és meg fog vakulni. Nos, a képek tényleg azt igazolják ,majd hozom arról is a képeket. Hát, mára ennyi. Az éretségizőknek tovább sok sikert és kitartást:) Puszi, jóéjt, sziasztok:)

 

2009.05.01

Sziasztok. Boldog Munka ünnepéét:) Remélem kimulattátok magatokat valahogy:) Hát ma nem sok frisset hoztam, csak a tegnapi képeket. A dizit LALITÁNAK (marufan.gp) nek köszönhetem, nagyon szép lett:) Pár infó: A Gran rexben Junius 13.án lesz az első előadás. Ahoz képest elég hamar, hisz 1 hónap és 13 nap:) Szóval már nem kell sokat várni. Továbbá, felmerült több pletyka is, hogy Daky után (ami nem pletyka) kit írnak ki a soriból. Ismtélem ez csak pletyka, max 5% esély van rá. A TA n írták, hogy Állítólag Euge anyukájával Cris összeveszett és most kiírják... de Ismétlem pletyka, csak azért kiírtam. Különben azt a topikot még aznap bezárták. A mai rész nagyon izgi lesz. A tegnapi is nagyon jó volt, legalább tudjuk mi lesz a promóval. Ha valamiről véleményetek van írjátok meg a Chatbe, csunya beszéd nélkül. Hát mára ennyi, sziasztok, jóéjt:)

 

2009.04.30

Sziasztok! Hát ma elballagott a báttyám..:) Szóval ma minden a balllagás körül forgott.:D ÉS vasárnap is akörül fog, de hétfőn nincs suli szóval nem baj:D Ma hoztam a 7. rséz képeit, a 8. is meg van de azt csak holnap tudom hozni. Nagyon jó volt a tegnapi rész és ez a mai:D♥ Végre megtudjuk mi lesz az első promóval, amibe minden össze van keverve (Thiagi.Jazmin, Tacho.Melody stb) Hát remélem jó vége lesz:) Megjelent a Ca májusi száma. Ezt a Casi Angeles--> Újság cikkek--> Casi angeles 2009 nél megtaláljátok. Köszönöm a képekt egy kedves barátnőmnek Adélnak♥:-) Hát, mára ennyi, holnapra jó mulatást, sziasztok jójt:)

 

2009.04.28

Sziasztok! Hát a tegnapi (6. rész ) nagyon jó volt. :) Meg utánna a team angels is. Mondjuk hogy őszinte legyek, kicsit talán többet vártam a Team angelstől,... na de mindegy:):D Majd hozok belőle képeket. Ma a 6. rész képeit hoztam:) Aztán ugye bár megjelent az első klipp. Hát sokaknak nem tetszik, mert túl egyszerűnek tartják. Igazábból még aznap feltettem letőlthetőbe... nazaz másnap...Szal a média... letőlthető... videó ban megtalálhatjátok:) Hát mára ennyi. Sziasztok! JóéjtÍ:)

 

2009.04.25

Sziasztok! Tudom elhalsztottam 2 részt. De már bepótoltam. M. ég tegnap, a tegnapit meg ma. Hát az a tegnapi rész eszméletlenül jó volt! Thiago mit elnem szerencsétlenkedett, nagyon aranyos volt. Végre haza értek. Amugy élőbe néztem Lalitával (marufan.gp). Na szal hoztam a 3 rész képét. A dizit Lalitának köszönhetem. Nagyoon szép lett:) Nézegettem a minap a boarwise oldalát, hátha feltették az új kollekiciót és Pitt új képeit. Hát az új kollekciót megtaláltam, de már nem Pitt reklámozta, elég valószínű hogy már nem ő a reklám arc. Dakyt állítólag kiírták a sorozatból. Még látni ugye, mert ezek előre felvett érszek, de több foron írják, hogy mostanába már nem látni a studio pampán. Hát én sajnálom. Ami fontos, ma 23kor (itteni időszerint) lesz megtekinhető az első klipp. Hát én már nagyon kíváncsi vagyok, még ma mengézem. És már csak két nap a Team angels újból indulásáig. Most is sok exkluziv videót infókat tudhatunk majd meg belőle. Már volt egy kis előzetes. Abba volt h miket fognuk majd látni. ( Promo képek backstagje, mexicoi útról videókat, beszélgetéseketÖ szóval mindenfélét. Hát, mára ennyi, de lehet hogy még hozok valmit, maj kiírom. Sziasztok, jóéjt:)

 

STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?