teenangelsca

Menü

Menü
Casi Angeles
Színészek
Képek
      
Gran rex
Érdekességek
Média

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Site info

Nyitás:08.06.17
Szerki:Laly-Lala
Téma:Casi angeles

Link me:
View Full Size Image

Elite csere:
View Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size Image
View Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size Image
View Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size Image
View Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size Image
View Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size Image
View Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size Image
View Full Size Image

Top affi csere:
Alkonyat Emilifanatic
Alkonyat-love Emiliyosament
Casi angeles H2O
Maru-espo Lüszike
Charmed Coolmaru
Szappanopera Blake-hq
Avril
HannahMiley
Charlotte CsacskA.
Harrypotter Születettf.
HarryPotter Efronsite
Wowp Alkonyat Alkonyat
TwilightZone
Candy Sorozataink

 

 
Számláló
Indulás: 2008-06-17
 
Chat

 
Arch 4

2009.09.15

Sziasztok! Bocs hogy nem voltam a héten, dehát suli van... Most viszont hoztam új képeket:) Eugeének ma jöttek ki a Sweet Victorianos fürdő ruhás kollekciója. Olyan szép rajtuk! oO És Lali promessés utcai ruhás kollekciója már régebben kijött de nekem csak ma volt időm fel tenni. Ezek mind a Casi Angeles--> Képek--> Sweet victorian, Promesse... gondolom megtaláljátok:) Az oldalt ha lehet INTERNET EXPLOLER-be nézzétek, mert a Mozilla Fire. nem jeleníti meg a képeket, nem tudom miért. Sajnos nekem muszály ezen a böngészőn frissíteni, mert a másikon le van tíltva a cookim és sehogy se birom felóldani. Elnézést kérek azoktól akiknek a cseréje a Mozillába nem jelenik meg. Amint jó lesz az I.E-em megcsinálom. Addig is kiírom hogy www.elrostrodeanalia1.gportal.hu

Mindenképp nézzétek meg, mert nagyon szép oldal:) Mára ennyi. jajj egy kis infó:) Euge és Pablo már haza értek Izraelből (már rég):D És a turné nem sokár megkezdődik. Első állomás Spanyol ország. Szept. 28.án lesz a koncert:) Sok sikert hozzá nekik:)

Sziasztok, jóéjt!:)♥


2009.09.07

Sziasztok! Nos, remélem mindenkinek jól megy az iskola:) Bocs hogy nem jöttem idáig, de sose volt rá időm, vagy pedig nem volt kedvem, sajnálom-.- Ma bepótolom:) Ma hoztam Euge Sw-s képeit, amik nagyon- nagyon jók lettek:) És Lali Promessés képeit, a 2009-2010 eseket, amik szintén nagyon nagyon jók lettek:) Casi Angeles--> Képek--> euge..., Lali...:) Gondolom megtaláljátok:) Aztán. Euge és pablo megérkeztek Izraelbe.:) Már fel is léptek. 2-2 számot adtak elő+ egyet közösen:) Nagyon aranyosak a képeken:) Majd hozom őket:) Közben kijött egy új klipp. A cAda vez que sal c. zene klippje, IMDÁOM ♥ a legjobb:) Majd hozom alinket és esetleg letőlthetőbe is:) Nos, mára ennyi, amint tudok jövök megint:) sziazstok, jóéjt:)


2009.09.02 - Huh!:)

Sziasztok! Jó végre itthon lenni...:) Igaz nem most jöttem haza, hanem a suli előtt egy nappal, de a suli miatt nem értem rá frisselni... :( De ma bepótoltam...:) Próbáltam mindente, de tudom mi maradt le azt majd holnap:) Egy kis hír: Vége az előadásoknak. Az utolsó előadáson nem volt semi változatosság, csak annyi, hogy a végén a szinpadon ünnepeltek, jöttek a szokásos csokrok, a köszönet mondás, a tánc és még annyi, hogy a háttérbe leereszkedett egy hatalmas tábla, amin a rajongói ajándékok voltak (pl.: Ti amo Gas!, Euge Diosa...stb). Nagyon aranyos gesztus volt:) Egyébb ként a Teamban volt egy 10 perces össze állítás. Érdemes megnézni:) Október 8.-án Euge és pablo Izraelbe repülnek, reklámozni a turnét. /remélem róluk is lesz sok videó/. És nem sokár meg kezdődik majd a turné. Lesz dél amerika, mexikó, urugvay, spanyolország...stb. És ami elmaradt mert nem voltam: Boldog születésnapot Pitt és Rochi!!:)♥♥

És akkor a frissek:) Hoztam a Martin Fierro dijjkiosztó képeit.--> Casi angeles képek--> Martin fierro Aztán Euge nyári kollekció képeit--> Casi angeles--> képek--> Sw 2009/10Euge új kampányának /Doll fins nek/ a képeit--> Euge Suarez--> Doll Fins a szeptemberi ca újságot--> Casi Angeles--> Újság cikkek--> Casi Angeles 2009
Nos, mára ennyi, jóéjt és jó sulit mindenkinek:)


2009.08.12

Sziasztok. Ma csak a dizit hoztam, ugyan is készülök, mert holnaptól kórházba leszek. Szinte egész augusztust bent tőltöm, szóval nagyon sajnálom de frissre ne nagyon számítsatok. Remélem azért látogatjátok még az oldalt. Igaérem amint kiengedtek, jövök a pótlással. Annyira nem akarok menni holnap:S:( De ez van:( Sziasztok.


2009.08.09 Felíz Cumple Cande!

Holaaa:) Ma van Cande 18. születésnapja, Boldog Születésnapot neki:)

fcc18066f1.jpg

Nos, ma hoztam frisset, de nem sokat. Először is, a hivatalos Gran rexes képket (mert ugye tegnapo volt előadás) És előtte backstage képeket hoztam. Nagyon aranyosak rajta mindannyian:) Aztán, Lali volt a Promesse kollekció bemutatóján, ahol ő is modell ként lépett fel.( természetesen):D Nagyon szépek az új ruhák és Lali is gyönyörű volt:) ÉS végül, hoztam pár rajnogó álltal készített Gran rexes képet. Mára ennyi, holnap ha van valami jövök. Katt a képekre és visz az albumokhoz (első kett--> backstage kép, második kettő-> Lali 3. kettő-->Gr) Sziasztok, jóéjt:)

 
 
 

 


2009.08.07

Sziasztok:) Ma csak kevés frissel jöttem. Hoztam Lalihoz 1 új pieneros képet. Lalai--> Fotózások--> Pienero. Aztán egy új modul, casi angeles--> Újság cikkek--> Egyébb újságok. Ide hoztam olyan újság Scaneket, amibe a Ta vagy valamelyik szereplője szerepelt. pl.: Régi Gente, Lali és Pitt még a chiqulatitas idejéről...stb:) És hoztam még két új újság cikket, ami mostanáb jelent meg, még hozzá Lali és Pitt, Paparazzi újságban. Hát, mára ennyi, sziasztok, jóéjt:) Később: Tegnap írtam, hogy Eugének van új képe, de még nem tettem be modulba, de ide feltőltöm, hogy lássátok:) Nagyon szép rajtuk:) Plusz, beteszek két Lalis Pieneros képet is, hogy itt is kint legyen:) Még: Még nézelpődtem, és találtam egy képet Laliról. Egy kirakati kép. Valószínű, hgy új cégnél modelkedik, mert ez már más cég valami Dios La... (nem láttam teljesen) Nos, nem biztos, csak szerintem.:) Elég jó kép:) Sziasztok:)

 
 
 

 


2009.08.05

Sziasztok. Nagyon sajnálom hogy volt megint egy kisebb nagyobb kihagyásom, de még mindig gyógyuló félbe vagyok és a gépem se jó, ezen meg nem igazán szeretek frisselni:S Majd ha jó lesz mindent bepótolok. Az új Dizit Lalitának köszönöm csodás lett:) Ma hoztam azért egy kevés frisset:) Nos: Lalinak új Pienero képeit Lali--> foózások-->Pienero  A Susan Gimenez képeket a : casi angeles--> Képek--> És legalúl a Susan Gimenez (nem látszik mert nem állítottam át a színt... aztán casi angeles--> újságok--> Pronto, Gente és a promesse újságoknál is vannak új képek. Aztán, Eugének két új képe jelent meg. Ezeket majd holnap teszem fel. Amugy nekem olyan Lady Gagás a képeken...:) Aztán még: casi angeles--> 3.évad--> Coreo y clips DVD. Nos mára, ennyi, amint tudok jövök megint:) sziasztok jóéjt)♥ 

 


 

2009.07.29

Sziazstok:) Tegnap meg lett a 10.000 látogató és ezt nagyon szépen köszönöm^^) Nos mivel elvoltam maradva elkezdtem bepótolni. A Gran rexes képeket már feltettem, hoztam az újság scaneket. Casi angeles--> Újság--> Casi angeles 2009 a GR es képeket pedig, a Casi angeles-->Képek--> Előadás előtti készületek. És, hoztam pár új MSN ikont (GRacias TA). Lécci, azért ne vigyétek el, mert én tőltöttem fel meg minden:) Mostanra ennyi, ma nem lesz firss több, mert itt van az unoka tesóm:) Na mára ennyi, sziasztok és köszönöm még egyszer a 10.00 látogatót!:)♥♥


 

2009.07.23 - Bocsii:(

Sziasztok. Sajnálom hogy eddig nem voltam, de volt jó a gépem és még most se. Anyáénál vagyok és lassú, de végülis jó hogy frisseljek:) Egy kicsit alakult az oldi. Szerintem egész jó lett, véleményeket kérek a Chatbe!:) (köszönöm Adélnak és Lalitának♥) Nos elkezdtem bepótólni a képeket. Eddig hoztam az összes elmradt Gran rexes képet. Ezeket a szokásos helyen megtaláljátok (Gran rex 2009 előadás előtt meg az előadás ba is vannak) Aztán hoztam Euge új képeit (SW-eket) meg Lali Pieneros képeit. Hát mostanra ennyi, de még ma jövök:) Sziasztok:)
Később: Sziasztok. Még vissza jöttem de csak pár db- MSn ikont hoztam. Casi angeles--> Nektek--> MSN ikonok.
(GRacias TA)
Mára sajnos ennyi. Ha minden igaz holnap tól max hétfőig nem leszek, mert elutazok. De ez nem biztos, majd holnap kiderül. Ja és szirkoljatok, mert az is kiderül hogy van e még sérvem:S:) Akkor sziasztok és ha nem leszek kellemes hétvégét:) puszii:)

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!